8.6.2020 päivityksessä asennettu seuraavat uudistukset:

Järjestelmään on tehty päivitys, jonka myötä etusivun ulkoasuun on tehty muutoksia.

Mustan yläpalkin Cloudia palveluiden linkkeihin on tehty muutos siten, että jos kyseisellä tunnuksella ei ole oikeutta tuotteeseen, hän ei voi klikata linkkiä ja siirtyä tuotteeseen.

Jos Cloudia Sourcingia käytetään pienellä näytön resoluutiolla. Navigointi muihin tuotteisiin tapahtuu valikkolistan kautta.

Aikavyöhykeinfoja

Tarjouspalveluun ja Sourcingiin on lisätty useisiin kohtiin aikavyöhyketieto, Esimerkiksi Sourcingissa tämä helpottaa käyttäjää asettamaan pyynnön määräajan aikavyöhykkeen mukaisesti.