* pääkäyttäjätoiminto

Tarjouspalvelun tekstit -kohdassa organisaatio hallinnoi Tarjouspalvelu-portaalin tekstiosuuksia. Seuraavat tekstit ovat organisaation hallittavissa:

• Tarjouspalvelun nimi
    • Teksti näkyy portaalin nimenä esikatselu-sivulla, kun Cloudia Sourcingista julkaistaan pyyntö
  • Johdanto
    • Tarjouspalvelun etusivun tekstit
  • Omat tiedot
    • Teksti tulee tarjoajan klikatessa omat tiedot osiota
  • Rekisteröidy
    • Teksti tulee tarjoajan rekisteröitymislomakkeen ylälaitaan
  • Pyyntö
    • Teksti avautuu kun tarjoaja valitsee pyynnöt listauksesta tietyn pyynnön ja avaa sen
  • Pyynnöt
    • Teksti avatuu kun tarjoaja valitsee yläpalkista "Pyynnöt"
  • Salasana unohtunut
    • Teksti avautuu tarjoajan klikatessa salasana unohtunut linkkiä.

Tekstin muokkaus

Tekstikenttiin tulee perustettaessa oletustekstit, joita voidaan editoida tekstisisällön sekä muotoilujen osalta.

Fontit:

• Lihavoi
  • Kursivoi
  • Alleviivaa

Otsikointi:

• H1 – 1. tason alaotsikko
  • H2 – 2. tason alaotsikko