* pääkäyttäjätoiminto

Pyyntöjen vapaatekstikenttiin kirjoitettavaa tekstiä voi lisätä kentille lausekirjaston kautta. Lauseita ja tekstejä voi myös tallentaa pyyntöä laadittaessa. Asetukset -valikon Lausekirjasto -toiminnolla pääkäyttäjä pääsee muokkaamaan pyynnöillä luotuja tekstejä.

• Tekstit listautuvat pyynnön tyypin mukaisiin osioihin. Jokaisen pyynnön tyypin alla on kenttäkohtaiset kansiot, joista tekstivaihtoehdot löytyvät.
    • Valitse oikea kansio
      • Lisää uusi teksti painikkeella "Lisää uusi"
      • Toiminnot -painikkeesta voit muokata jo olemassa olevia tekstejä tai poistaa esitallennetun tekstin