Järjestelmän pääkäyttäjällä on mahdollisuus hallinnoida järjestelmään luotuja kriteeriryhmiä kriteerikirjaston kautta. Käyttäjät voivat tallentaa kriteeriryhmiä laajan RFx:n osioissa soveltuvuusvaatimukset tai hankinnan kohteen kriteerit. Katso ohjeet kriteeriryhmän tallentamiseen täältä: Kriteerikirjasto > Kriteeriryhmän vieminen kriteerikirjastoon

Kriteerikirjasto -osiossa pääkäyttäjä voi luoda uusi ryhmiä sekä muokata tai poistaa olemassa olevia ryhmiä.

Luo uusi kriteeriryhmä

1. Klikkaa "Luo uusi kriteeriryhmä"
  2. Kirjoita ryhmälle nimi
  3. Valitse onko kyseessä hankinnan kohteiden kriteeriryhmä vai soveltuvuusvaatimusten ryhmä
    • Tallenna
  4. Syötä halutut kriteerit kirjoittamalla kriteerin teksti kohtaan "lisää uusi kriteeri" ja valitsemalla kriteerille tyyppi
    • Luo tarvittava määrä kriteereitä
  5. Tallenna

Muokkaa olemassa olevaa ryhmää

• Valitse haluttu kriteeriryhmä hakemalla tai selamaalla
  • Klikkaa ryhmä auki
  • Muokkaa kriteereitä halutulla tavalla
  • Tallenna