Järjestelmän pääkäyttäjällä on mahdollisuus luoda hankintapäätökselle mallipohjia. Mallipohjia voidaan käyttää hankintapäätöstä luotaessa.

Huom! Pääkäyttäjä voi luoda muokata sekä poistaa mallipohjia. Peruskäyttäjät voivat katsella mallipohjia.

Lisää uusi mallipohja

• Lisää mallipohjalle nimi
    • Nimi näkyy mallipohjien valintalistalla, kun hankintapäätöksen luonti aloitetaan
  • Lisää tarvittaessa liite
    • Liite tulee hankintapäätöksen liitteeksi
  • Lisää hankintapäätökselle tekstejä kohtiin
    • Hankinnan kuvaus
    • Päättäjä
    • Päätös
    • Päätöksen perustelut
    • Valittu toimittaja
      • HUOM. tähän kohtaan tulee tieto vertailutaulukolta
  • Voi lisätä osioita kohdasta "Lisää osio"
    • Kirjoita vasempaan laatikkoon kohdan otsikko sekä oikeaan laatikkoon kohdan teksti
  • Tallenna mallipohja ja palaa takaisin mallipohjien listaukseen klikkaamalla "Takaisin"

Muokkaa mallipohija

* pääkäyttäjätoiminto

Mallipohjan rivin päässä olevasta painikkeeesta avautuu mallipohjan muokkaustoiminnot:

• Muokkaa
    • Valitse mallipohjan rivin päässä olevasta Toiminnot painikkeesta toiminto "Muokkaa"
  • Pohjien järjestystä voi muokata siirtämällä pohjaa ylös/alas. Ota kiinni nuolinäppäimen kohdasta ja vedä mallipohja haluttuun kohtaan listausta.
  • Poista