Organisaatio voi julkaista omia tiedotteita sekä omille käyttäjilleen että Tarjouspalveluun. Pääkäyttäjät voivat luoda tiedotteita sekä tarkastella niitä. Peruskäyttäjät voivat tarkastella vain julkaistuja sekä arkistoituja tiedotteita.

• Lisää uusi
    • Päiväys
    • Voimassaolo alkaa
    • Voimassaolo päättyy
    • Kirjoita tekstit kielien mukaisiin laatikoihin  (suomi, englanti sekä ruotsi)
      • Otsikko ja teksti
    • Halutessasi lataa tiedotteen liitteeksi liite

• Valitse julkaisukohteet
    • Tarjouspalvelu
    • Cloudia Sourcing järjestelmän etusivu
      • Tiedotteet näkyvät Cloudia Sourcingin etusivulla, jos käyttäjä on valinnut etusivulle organisaation tiedotteet -widgetin.
  • Tallenna - tallentaa tiedotteen, mutta ei vielä julkaise sitä
  • Tallenna ja julkaise - tallentaa sekä julkaisee tiedotteen

Tiedotteen poistaminen kokonaan tapahtuu tiedotteen oikealta puolella olevasta punaisesta raksista.
Tiedotetta pääsee muokkaamaan ratas -painikkeesta.

• Poista tiedote voimassa olevista
    • Poistaa tiedotteen näkyviltä julkaisukohteista ja siirtää tiedotteen Arkistoidut -kansioon
  • Tee uusi tämän pohjalta
    • Tekee tiedotteesta kopion Kesken -kansioon
  • Tallenna ja julkaise
    • Tallentaa sekä julkaisee tiedotteen