Kirjaudu sisään

• Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja klikkaa ”Astu sisään”.
  • Kirjautumissivulla voidaan vaihtaa käyttöliittymän kieli. Valittavissa ovat: Suomi, Ruotsi, Norja ja Englanti

Salasana unohtunut?

• Klikkaa "Salasana unohtunut"
  • Syötä tunnuksesi ja ”Lähetä”
  • Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset asettamaan uuden salasanan

HUOM. Salasanan on oltava vähintään 8 merkkiä pitkä ja sen pitää sisältää numeroita, isoja ja pieniä kirjaimia sekä erikoismerkkejä.

Salasanan voi vaihtaa sisäänkirjautuneena kohdasta Asetukset - vaihda salasana.